EN DOSE 70-TALL MED SLENGBUKSER


En dose 70-tall skader aldri, jeg kan nesten ikke vente til det blir vår! Jeg har drevet å gjort research for en sak jeg holder på med om vårnyheter denne uken, og noe av det som har blitt med meg hjem er dette. En mørkeblå blazer med gullknapper, jeans med sleng, og hvite retro solbriller. Alt fra Mango, det er så gøy å finne freshe ting på budsjett.

Nå må denne snøen forsvinne, selv om jeg innser at denne vinteren her ingen ende vil ta. Jeg håper det blir litt mer vårvær etter påske, jeg har i hvert fall inspirasjonen klar. Her blir det 70-tallet så det synger etter. Flere vide bukser, både i denim og stoff står på min ønskeliste denne våren!

Jeg håper dere har hatt en super start på uken. Målet mitt denne uken er å komme ajour med både det ene og andre, og ikke minst, vise dere mye mer fra hvordan vi har fått det hjemme til nå.