SLITESTERKT YTTERTØY FRA POLARN O. PYRET

Annonse

Høsten har såvidt banket på døren, og mer høstvær skal det bli. Da gjelder det å ha høstklærne klare til de minste! Vi har som dere vet teamet opp med Polarn O. Pyret, og nå har vi testet det nye WEATHER PRO konseptet deres.

De har nemlig merket sitt aller beste funksjonsyttertøy for å gjøre det enklere for oss! PO.P WeatherPRO garanterer slitesterkhet, har helteipede sømmer som gjør plagget helt vanntett, reflekser som gjør at barna syns i mørket, og formsydde knær og albuer for best mulig passform. Her skal barna være komfortable, kunne leke masse og ikke bli våte uansett vær!

Dette måtte prøves ut, og det er akkurat det vi har gjort med en rekke knallharde tester. Hvor slitesterkt er det egentlig?


WEATHER PRO bestod alle testene og ble absolutt godkjent. Dette skal ha så god kvalitet at målet er at det skal holde til tre barn. Det sparer både lommeboken og miljøet- så da er bare å begynne på tredjemann her altså!

Du finner hele utvalget av vind og vanntette skalljakker, skallbukser og dresser, både til de aller minste og de litt større, i nettbutikken til Polarn O. Pyret om du klikker her.

Ps: Titter du innom min instagramkonto @tinemonsenno i løpet av dagen kan du også være med i trekningen om et gavekort på 1000kr 😉