SMART TIPS TIL BLOMSTER I HØYE KRUKKER


Da var både ytterdøren vår malt, og store sorte krukker på plass utenfor. Glad som jeg er i høye krukker, er jeg ikke like glad i bruke masse tid på å finne ut hvordan blomstene eller buskene skal plasseres for å ikke drukne i slike høye blomsterkrukker.

I stedet for å bruke f.eks sekker med lekakuler og jord for å fylle dem opp (om du likevel ikke skal plante i selve krukken i år), er en veldig enkel løsning å gå for en hjemmelaget pidestall som du enkelt kan sette blomsterpotten på.


Bruk det du måtte ha liggende av litt stødig materialer. Sag et kryss i to plater slik at de enkelt kan settes sammen til en pidestall. Mål opp både krukken og potten, og kapp til lengden på pidestallen slik at selve blomsterpotten ikke stikker opp forbi kanten av krukken. Voila, når vinteren kommer er det ingen sak å ta inn blomster, og flytte på krukker uten at de er supertunge av lekakuler og jord.Nå gleder jeg meg til disse buksbomene får enda mer sol, og skal vokse seg større. Jeg er så klar for en deilig vår!