BABYZEN YOYO

Er det en ting du kan merke deg først som sist (om du har/venter barn), så er det dette tipset. Den überpraktiske reisevognen til Babyzen yoyo! Da vår eldste var liten og vi skulle på ferie, fikk vi låne en sånn vogn fra en venninne, og jeg har tenkt på hvor praktisk den var siden. Så det var ikke tvil da jeg så at de hadde fått en babydel til denne vognen, den skulle vi ha.

Den blir liten nok til å henge over skulderen din, du får plass til den i bagasjehyllen INNE på flyet, og det beste av alt, du slår den opp med kun en arm (mens du har ungen på den andre armen). Vi snakker praktisk med stor P. Glem reise, jeg bruker den i hverdagen også for det er så deilig å ha en fiks ferdig vogn klar i bilen som tar så liten plass, om jeg ikke skal legge ut på langtur men bare gjøre noen kjappe ærender etc.


Dagens tips fra meg altså. Jeg håper dere har hatt en fin helg? Min uke og helg har i grunn for det meste gått med til en kjip brystbetennelse (jeg mistenker sterkt at det kom som direkte konsekvens av ukens babysvømming, vått badetøy og alt det der…). Jeg vet, hadde jeg ikke før blogget om brystbetennelse så kom den bankende på døren. Jeg har fulgt alle kjerringrådene i boken (kålblad på brystet, løvetannte, ull, u name it, i tillegg til amming og pumping hver time) og kan heldigvis si at formen er veldig mye bedre.

Satser på at uken som kommer blir fin og sykdomsfri!