SMIJERNSDØRER I FOKUS HJEMME

Solen skinner, og det er så deilig vær ute. Jammen skulle ikke siste rest av august bli fin! En av tingene vi har gjort her hjemme de siste årene som vi er SUPERfornøyd med, er disse sorte dørene. De kom vel på plass akkurat før jul for et par år siden, og har vært et herlig blikkfang siden. Det ble akkurat den wow-følelsen jeg trodde det kom til å bli! Så om du funderer på slike dører, bare gjør det.

Jeg vet det er mange som lurer på hvor, og hvordan, og hvor mye det koster for slike smijernsdører (for det er jo ikke en av de rimeligste løsningene man kan gå for når det gjelder dører, bare sånn at det er sagt..). Vi har gjort det gjennom Metalform.no, og kunne ikke ha vært mer fornøyd. Jeg hadde jo lagt sjelen min i å måle opp, tegne opp, og styre verre enn verst for å få akkurat den formen jeg ville ha. Men det behøver du ikke å tenke på, for de gjør absolutt alt for deg.

Jeg har blitt så glad i smijern, og det popper opp flere og flere ting i smijern her hjemme. Siste tilskudd er et rundt sofabord, som jeg skal ta noen bedre bilder av i løpet av uken 🙂

Lagre

Lagre