SMOOTHIE MED SUPERMAT


Jeg prøver alltid å lage en omgang med smoothie på morningen, som jeg har i bakhånd i kjøleskapet gjennom dagen. Bær, eplejuice og forskjellig supermat, rik på antioksidanter, vitaminer og mineraler. Ett av triksene mine for å holde meg noenlunde forkjølelsesfri, og så er det et veldig godt og raskt mellomåltid når hverdagen løper avgårde.


Til ca. 0,7 dl trenger du ca 2 dl med bær (jeg er veldig glad i mest bringebær toppet med litt blåbær), fyll på med eplejuice opp til 0,7dl i et litermål hvor du allerede har målt opp bær. Jeg tilsetter ca. 1 toppet ss hvetegress, 1 toppet ss rice bran, 1-2 ss activated barley, 1 toppet ss amlapulver og litt fersk tran (omega cure), før jeg mikser det sammen med en stavmikser. Jeg tok med meg en pose med hampfrø sist jeg var innom den nye super-helse butikken i Bygdøy allè, og de får ofte pryde toppen sammen med litt ekstra bær. Amlapulveret fra I am pure er min beste c-vitaminvenn gjennom hele året.

Hva er din smoothiefavoritt? Det er alltid godt med litt nye tips og inspirasjon 🙂

Ps: nå kan du vinne en kaffemaskin fra Nescafé Dolce Gusto på instagram!
Sjekk instagramkontoen min @osloinchanel om du vil være med i trekningen.