SMUKKE SMYKKER FRA DAVID-ANDERSEN

Annonse

At vakre smykker er prikken over i’en i et hvert antrekk er vel ikke til å komme bort fra. Du vet det suget du får i magen når du ser noe du bare forelsker deg helt i? Slik har jeg det hver gang jeg kommer inn i en David-Andersen butikk. Da jeg var 18 år stod jeg utenfor en David-Andersen butikk med store øyne. Jeg hadde akkurat spottet en ring i butikkvinduet, som jeg straks skulle få vite var Ole Lyngaards Cushion ring.

Den var helt annerledes, i gult gull med en rosa sten og diamanter rundt. En bred signetring ulikt alt annet jeg hadde sett, som jeg der og da bestemte meg for var min ultimate drømme-giftering. Historien skal ha det til at jeg er like forelsket i denne ringen den dag i dag, selv om jeg fikk motbør på at en cocktail ring kanskje ikke utgjør den beste forlovelsesring. Men jeg vet med meg selv, jeg hadde elsket den ringen!

For hos David-Andersen kan du gå din egen vei. Du kan mikse vakre smykker, gull og diamanter, og finne din egen stil. Og det er jo akkurat det som er så fantastisk når det kommer til smykker, du kan bruke gamle og nye favoritter sammen og gjøre din helt egen greie. Noen av de vakreste smykkene jeg har bruker jeg i hverdagen, til jeans og en ullgenser. Hvorfor ikke?

Jeg ble derfor så utrolig glad da David-Andersen spute om jeg kunne vise hvordan jeg tar et antrekk fra hverdag til party med enkle smykke-grep. Jeg har derfor funnet noen nydelige smykker både til hverdag og fest, som jeg håper du får masse inspirasjon fra! Kan du forresten tenke deg hva jeg har gått for til kveldsantrekket? En FANTASTISK cocktailring, som jeg skal innrømme hadde vært på fingeren min i hverdagen også 😉


Klassisk gullenke HER / Armring og små gull hoops øredobber HER

Forskjellige smykker sammen utgjør en spennende miks. Anheng rundt HER / Diamantringer HER / Enkelt diamantsmykke HER.

Gi perlene et kick med diamanter til, perleøredobber HER. Et tennisarmbånd med diamanter er drømmegaven over alle gaver- dette vakre tennisarmbåndet finner du HER. Den sorte cocktailringen finner du sammen med en rekke vakre ringer HER.

Hvilke av smykkene liker du best? 😀

Ps: Sørg for å titte innom min instagram @tinemonsenno i dag, der gir jeg nemlig bort ett av disse smykkene til en heldig vinner! Kanskje det blir deg?