SOLSTRÅLER I TAKET

Har du hatt en fin helg? Etter en del sykdom hos de minste den siste tiden (som endte med en tur på legevakten på den aller minste stakkars), var det så deilig da ting hadde roet seg litt når helgen kom. Med familie på besøk har vi kost oss med gode frokoster, lange trilleturer og hyggelige middager.


Så da søndagskvelden kom var det bare å få huset sånn noenlunde i stand igjen (utrolig hvor fort ting flyter utover når man går fra den ene bordsettingen til den andre), før hodet traff puten.

I dag våknet jeg og tenkte at dette blir en skikkelig fin uke! Høstværet er på plass og jeg elsker at det er litt kjøligere nå. Du skjønner, jeg er fortsatt på iskaffe. At jeg nå vet hvordan det er å være i overgangsalderen er sikkert og visst, hadde jeg ikke visst bedre (pga ammingen og hormonene) hadde jeg trodd at den hadde satt inn for fullt allerede. Uansett, deler noen bilder fra et ryddig øyeblikk i helgen.