LIVET PÅ DYNGA

Man har det kun så glamorøst som man vil ha det- jeg hadde ikke trodd at søppeldynga kom til å bli mitt nye favorittsted! Du kan si det du vil, jeg elsker å kaste ting på dynga. Eller gjenbruksstasjonen som det egentlig heter. Om du ikke har vært der enda, kan jeg anbefale en tur på det aller sterkeste. Om du er like glad i å få unna ting som hoper seg opp som meg, kommer dette til å bli ditt nye drømmested. Et kjapt google søk gir deg din nærmeste gjenbruksstasjon!

Med oppussing på gang er det ikke til å komme unna at det blir mye man må kvitte seg med underveis, men med noen turer her hver uke har vi nå faktisk fått sortert og ryddet opp alt. Det lønner seg å sortere på forhånd, tre/papp/metall/plast etc. Så er det bare å suse inn til akkurat riktig plass på stasjonen. Barn under 10 år må sitte i bilen mens du holder på, men du skal ikke se bort fra at de kanskje får en hyggelig overraskelse når du kjører inn. Mini har fått både en og to donald pocket når vi har kommet innom, brukt så klart 😉

Det høres kanskje banalt ut, men dette er en av de herligste oppdagelsene vi har gjort det siste året. At vi ikke har skjønt hvor bra gjenbruksstasjonen er før! Jeg tenkte det var utrolig pez, men så er det det stikk motsatte. Du er inn og ut på noen få minutter, hjelpen står klar om du lurer på hvor du skal kaste det du har med deg, og du blir kvitt det du skal i en fei. Bonus, det er helt gratis! Altså, what’s not to love?

Ps: sjekk hva og hvor mye du kan ta med deg på kommunens nettsider, og husk å bruke gjennomsiktige søppelsekker!