SORTE RIPPED JEANS

Hjemmelagde ripped jeans, allerede mange sesonger gamle. Lette t-shirts og lave sko. Basics som alltid er behagelig å ha på. T-skjorten var til og med strøket (med trykk på var, den har selvsagt blitt krøllete igjen)! Altså, dere har gjort meg til et bedre menneske. Jeg har fått mye pepper for stryking (eller mangel på dette), og jeg må le av at jeg stadig vekk nå finner meg selv bak strykebrettet. Så tusen takk! Jeg tar det virkelig til meg.

Det er sommer (selv om været ikke helt har skjønt det) og jeg var så heldig at jeg fikk en hastetime hos Sindre på Syndikatet i dag for å freshe opp en kjedelig ettervekst. Om jeg ble glad. Lyst er gøy! Spesielt om sommeren, da liker jeg å gå litt lysere. Formen er fortsatt ikke helt på topp, men jeg satser på at en god natts søvn hjelper veldig. Jeg håper dere har hatt en fin dag, og er klare for fredag i morgen!