SOVEROMMET FØR/ETTER

Har du lyst å se hvordan vi har fått det på soverommet? Nytt gulv og tapet på veggene har gjort en utrolig stor forskjell. Husker du hvordan det var sist jeg viste bilde herfra? I sommer var vi vel hjemme stort sett hele ferien, og brukte i stedet tiden til å gjøre ting i huset. Nå er også en stofftrukket hodegavl på plass, og soverommet er vel nesten komplett- det er fantastisk hvor mye mer plass vi har klart å utnytte ved å snu på rommet. Hold deg fast, her kommer bilder av mitt nye favorittobjekt her hjemme, nemlig en sengegavl. Garderoben som også er på plass, kan du skimte bak sengen.
Nå kan vi sitte i sengen, uten å slå hodet i skråtaket! Jeg har hatt lyst på en sengegavl som går helt til taket så lenge nå (jeg har en tendens til å ikke klare å legge ting fra meg, og blir litt obsessed). Lykken var derfor stor da denne endelig ble montert, og målene stemte. Det er alltid litt skummelt synes jeg, jeg holder pusten og krysser fingrene hver gang.

Jeg har også snopet litt nytt sengetøy, og har bare ventet på å ta det frem. Jeg er fan av Mille Notti, og har sikret meg både sengeteppe og et par fine sengesett derfra i det siste. Soverommet får et ansiktsløft hver gang jeg rer opp med «hotellfeeling».