SPARKLING PANTS VOLUME ONE

Jeg har tyvstartet litt på festsesongen med sølvbukser og ville bare gi en liten sniktitt på antrekket før vi skal løpe ut av dørene igjen. I mine øyne er det aldri feil med glitrende bukser, i hvert fall ikke når en vanlig tirsdagskveld byttes ut med en hyggelig middag ute. Jeg vridde like godt genseren bak frem og gikk for utringing bak i stedet for foran. En ullgenser sammen med sølv blir litt fest og litt hverdag, den perfekte kombinasjon for middag ute midt i uken. Flere bilder kommer, kanskje blir det sølvbukser på deg også?

Ps: når jeg ikke rekker innom her så finner dere meg på snapchat, der heter jeg tinemonsen!

I’ve gotten a head start on the party season with my silver pants and I just wanted to give you a quick preview of my crazy silver look before we head out. In my eyes silver is never wrong, especially when a normal Tuesday night is traded in for a night out with dinner and drinks. I’m wearing my sweater the wrong way for an open back and I think wool and sparkling silver is the perfect combo of everyday and party. Stay tuned for the whole outfit tomorrow, maybe you’ll feel inspired to go for silver pants..