SPORTY NYTTÅRSFORSETT

Jeg synes det er helt topp med nyttårsforsetter. Du kan si hva du vil, for meg virker det å sette seg noen helt konkrete mål- og så kjøre på når året bikker fra et gammelt til et nytt. Så, i 2018 har jeg satt et par sporty nyttårsforsetter for meg selv.

Da vi holdt på med pakking, flytting, og det å ta over et nytt hus i høst. Gikk treningsrutinene mine sakte men sikkert rett ut av vinduet. Overskuddet ble brukt til alt annet enn å trene, og livet som foregikk foran nesene våre bare tok helt overhånd. Siden har vi levd i en kaotisk boble, full av sagmugg, jobb, avgjørelser, komplikasjoner, merarbeid, og uforutsette ting under oppussingen. Før jul kom jeg såvidt i gang igjen med den gode yogarutinen som jeg har opparbeidet meg de siste årene- og nå som det har blitt nyttår, er dette en av tingene jeg virkelig skal prioritere.

Med marka bokstavelig talt rett utenfor stuedøren, har jeg også lagt en plan om å bruke resten av vintersesongen til å gå på ski. Enten sammen med minstmann, eller komme seg ut en tur alene i løpet av ukekveldene. Det å gjøre litt andre ting, og shake opp treningsrutinene tror jeg er viktig om det går litt trått. Da får man både ny motivasjon, inspirasjon og ikke minst blir det litt mer spennende å holde seg aktiv.

I tillegg til dette skal jeg i år også være flink til å luke ut ting man ikke MÅ gjøre. Det er så mye greier man tror man må gjøre, men med halvparten ute av veien sparer man masse tid. Tid jeg har lyst å bruke på familie, gode venner og helt ærlig, på meg selv 😉