STRIPER TIL LITEN OG STRIPER TIL STOR

Annonse


Mens magen bare vokser (!) har jeg såvidt startet på de aller første innkjøpene til babyen som kommer. Det er fortsatt ganske så surrealistisk.. Hvem er dette lille nye mennesket? Jeg synes det er så rart å tenke på. Men, mens vi venter, syntes w at det var stor stas at mamma også hadde matchende pysjamas (til og med den lille som kommer har fått egne striper).

Jeg har gode minner fra Polarn O. Pyret fra babytiden forrige gang. Vi hadde med en bitteliten stripete babylue på sykehuset, og det var denne som kom på like etter at han var født. Jeg kan til og med huske hvordan den luen luktet etterpå <3  I tiden som fulgte gikk det i myke og praktiske omslagsbodyer (jeg skjønte fort at trykknapper var livet!), enkle tights og fine strikkejakker. Med en sensommer-baby på vei denne gangen, er behovet litt annerledes, men basisklassikerene over har jeg gått for nå også.

Noen av disse blir nok med når jeg skal pakke fødebagen også. Polarn O. Pyret har faktisk en egen tipsliste for hva du behøver i fødebagen, sjekk den ut her.


Det jeg liker med Polarn O. Pyret, er at plaggene deres er laget av økologisk bomull, noe de har gjort spesielt med tanke på sensitiv barnehud. Klærne har god kvalitet, og selv med vask etter vask, kan de arves eller gis bort til noen nye små som behøver dem. Polarn O. Pyret har faktisk et mål om at hvert plagg skal kunne brukes av tre barn. Det liker jeg!

Du finner både de fine stripete settene, og hele utvalget til Polarn O. Pyret HER.