EN ROLIG START PÅ UKEN

Er det litt fint at roen senker seg, og at mørket smyger innpå litt tidligere enn før? Lykken med de ulike sesongene er vel akkurat disse små forandringene. Så kan man kan lengte litt, nyte at de sakte glir over i hverandre, og planlegge hvordan man skal gjøre det neste gang man ser sommeren igjen. Det beste med kveldene fremover nå synes jeg, er at det er så utrolig hyggelig at det blir mørkere ute, med tente stearinlys inne.

Har uken din startet fint? Jeg tok med meg en migrene fra helgen, over i mandagen. Så uken kunne ha hatt en litt bedre start for min del, men sånn er det. Jeg er jo så glad for at jeg er frisk og rask ellers. Men når man ikke er helt i form er det uansett fint å bruke dagen til hjemmekontor- så kan man pusle med ting i et litt lavere tempo enn vanlig. Jeg satser på at resten av uken blir fin, det tror jeg <3

Ha en super kveld!

Lagre