TERAPI FOR SJELEN

Disse dagene vi har nå har gitt meg tilbake livsgnisten! Jeg våkner i godt humør.. noe jeg trodde vinteren hadde tatt skikkelig knekken på. Gleden med nytt sted å bo, har også eskalert med været. Det kan ikke være bedre terapi enn å tusle ut i hagen og få jord under hendene. Drivhusønsket har heller aldri vært større! Så, i min iver etter å en dag anskaffe drivhus, har jeg vært og kjøpt flere store potter for å så litt spennende ting ute.

I barnehagen til lille w har de faktisk drivhus, og minstemann har allerede plantet både solsikker, reddikker og mye annet hittil i år. Jeg vet ikke hva det er, men jeg synes det er tullete stas med drivhus. Så jeg er superinspirert, og da måtte vi jo sette ferdighetene på prøve hjemme også. Vi har brukt noen av fridagene denne uken til å dra innom hagesenter, og fikk kjøpt inn både jord, frø, fiberduk, lekakuler og alt annet man har bruk for. Bare det å gå innom et hagesenter er jo terapi for sjelen! Så nå håper vi at det skal dukke opp reddiker, gressløk, gulrøtter og ruccola i løpet av sommeren. Jeg er så spent!

Og du, har du noen ekspertråd til hvordan man best lykkes med dette? Nyttige tips og triks tas i mot med åpne armer!