THAIBOKSING / MUAY THAI


Boksing har blitt hot på treningsfronten! Jeg har hatt så lyst å prøve thaiboksing, og i går kom dagen! For en workout. Thaiboksing er supereffektivt, jeg er støl i nesten alle muskelgrupper tror jeg! Det er tungt som søren, men utrolig gøy. Flere og flere kvinner driver med kampsport, og jeg skjønner virkelig hvorfor. Den følelsen du får når du lærer mer om hvordan du bruker kroppen på denne måten, den er ganske så fantastisk. Det er rått og tøft. I tillegg må det være en av de beste måtene å trene på som fungerer for meg, en eksplosiv trening som er gøy underveis og som hele tiden kan bygges på.

Jeg ble rett og slett hektet ved første spark! Jeg har hatt lyst å prøve siden jeg skrev dette innlegget om at T hadde begynt å bokse. Det er ikke hver dag man får lov å bli trent av en verdensmester, men det ble jeg i går. Anne Line Hogstad i den oransje trøyen er regjerende verdensmester i muay thai, eller thaiboksing. Akkurat det er ingenting annet enn imponerende!Frontline har egne jentetreninger så nå håper jeg at jeg skal få inn thaiboksing i treningen min fremover, for dette var utrolig gøy. Sjekk ut Anne Line på instagram @ninjaline_