THE PALE GREEN PUSSYBOW BLOUSE AND A TEENY TINY TV APPEARANCE

Vi startet morgenen vår ennå tidligere enn vanlig og begynte like gjerne dagen i tvstudioet til God Morgen Norge! En veldig hyggelig og fin opplevelse, det er jo så gøy å se hvordan et tvstudio er på innsiden. Ikke minst er det skikkelig luksus å ta med seg kaffekoppen i sminkestolen og bli dollet opp av flinke folk før man skal på skjermen. Vi snakket litt om hvordan den første tiden med barn kan være, det er ikke alltid like rosenrødt og det kan jo være fint å si. Det var forresten utrolig morsomme snap’er jeg fikk underveis fra noen av dere, tusen takk! 

Jeg har blitt så utrolig glad i snap, det er så gøy å dele små glimt fra dagene! Ennå gøyere er det når man får snap tilbake. Du finner mer fra morgenen min på snap, der heter jeg tinemonsen.

Jeg var forresten på en helt herlig jentemiddag i går med jenter jeg har blitt så glad i, de er også noen av de beste i sitt fag og flere av dem har også blogger som alltid ligger under favoritter på bokmerkelinjen min. Jeg lover å tipse om alle sammen for de er både voksne, engasjerte og dyktige nnenfor hver sine retning.

We started our day even earlier than usual this morning and a couple of early birds headed over to the Tv2 good morning Norway show for a teeny tiny tv appearance. A first for me, and such a fun experience, I’ve never seen the inside of a tv studio before. We talked about how having kids had affected us and touched the fact that it’s not always just sunshine and rainbows after having a baby, but that it usually tends to work it self out in the end.