THE RETREAT HOTEL ISLAND

En kald helg i vinter lot vi barna være hjemme, og satt kursen mot en fantastisk helg på Island. Et opphold på The Retreat Hotel har stått på begges bucket list siden det åpnet, og vi hadde virkelig sett frem til denne turen. Spoiler alert, opplevelsen overgikk forventningene våre!

Hele hotellet er som et luksuriøst spa, hvor du går rundt i tykke badekåper og flip flops hele dagen. Med sin egen private del av den blå lagune, byr dette hotellet på vakre omgivelser, egne basseng, en fantastisk spa-avdeling, ro, luksus og nydelig mat. Vi klinket til med vår helt egen kulp på rommet til og med- den perfekte getaway, og en virkelig spesiell opplevelse.

Vi testet ut behandlingen in-water-massage hvor du ligger på en matte i vannet, og blir både skrubbet ned og massert mens du vektløst flyter rundt. Det må være sånn det føles ut å ligge i mors liv sa vi begge etterpå- en utrolig behagelig følelse. The Ritual er også en super behandling, eller rituale, du kan gjøre når du vil i spaet. I en egen avdeling inne på spaområdet, har de flere stasjoner med forskjellige skrubber og masker (saltskrubb, lavaskrubb, algemaske og oljer) som du gjør i en bestemt rekkefølge, mens du drikker iste og nyter roen. Det er utrolig avslappende, og ikke minst hyggelig å gjøre sammen.


SPA-restauranten hvor du spiser lunsj i badekåpen, gjerne etter en avslappende behandling, og MOSS restaurant for midddag er begge et must. Begge et sted for de mest kresne foodies! Ta en drink i baren før middag, velg kokkens anbefaling og nyt.

Spaet er åpent til sent på kveld, så etter middag kan du smyge deg inn i badekåpen igjen og ta et nattbad om du føler for det. Å bade under iskald stjernehimmel er ganske så magisk..