ENKLE TIPS FOR Å TA GRAVIDFOTO SELV


I dette svangerskapet har jeg ikke vært noe flink å huske på å ta bilder underveis, og jeg er så glad for at jeg faktisk fikk tatt noen bilder (uten klær) av magen og meg nå (før jeg glemmer av hele greia!). Tenk det er et lite MENNESKE inni der! Som sparker noe så voldsomt, at det nesten er rart det ikke stikker en fot eller hånd ut av magen noen ganger.

Så om du er gravid – det er veldig hyggelig å ha noen minner å se tilbake på når magen er borte. Det behøver ikke være så vanskelig å ta fine bilder selv heller. En lys vegg eller gardin gjør underverker som bakgrunn og noe lyst på gulvet (f.eks et laken eller en dyne) som du kan stå på, og vips får du «fotostudiolooken». Still deg gjerne i lyset av et vindu, og skru av taklyset for å unngå de hardeste skyggene.