TOPP 5 FAVORITTER / BANGERHEAD

                                                                                                                                                                                               annonse
1. Paul Mitchell Extra-body firm finishing spray. 2. Sebastian potion 9 lite. 3. Clarins tryllepenn. 4.Bangerhead on the beach  saltvannsspray. 5. Bangerhead tørrshampo.

Mine topp 5 favoritter på badehyllen for tiden er disse. Jeg bruker ikke så mye produkter i håret, men jeg er helt avhengig av en god tørrshampo, en spray med godt hold, potion 9 har jeg i vått hår som både pleier og gir litt stylingeffekt, og saltvannssprayen er nyinnkjøpt for sommeren. Det er jo så deilig med saltvannshår når man ikke har lyst å være hverken rett eller krøllete på håret. Og tryllepennen til Clarins er med i beautybagen til de dagene jeg har lyst å føle meg litt ekstra fin, og trylle bort ringer under øynene etter lite søvn og stressende dager. Den tryller, virkelig. Den lurer alle andre.

Alle produktene er fra bangerhead.no og om du har lyst å gå helt bananas i beautyavdelingen kan dere bruke rabattkoden osloinchanel som gir 100kr i rabatt på kjøp over 500kr. Om man har lyst på mye hjelper det jo litt.