HEI TORSDAG!

Helt ærlig, det går LITT i ett for tiden. Fullstendig egenskapt kaos selvsagt, oppussingen kunne jo ikke vente ett sekund etter at vi tok over. Jeg elsker jo å ha god tid, men her står huset på hodet, internett funker kun i en etasje, mailboksen renner over og jammen kom det ikke en lekkasje på en stikkledning for vann og avløp som et hyggelig kirsebær på toppen. Jeg må le, notatblokken på telefonen har aldri vært så full av ting som må ordnes asap og ettermiddagene er altfor korte! Vi har skjønt det, det er litt annerledes å bo i hus 😉

Men humøret er på topp altså, selv om jeg ser dautrøtt ut på disse bildene. Og vi har kun ett barn! Jeg sier det igjen, dere med to, tre og ikke minst fire, som skal avgårde både på turn og fotball, og sjonglere lekser og hormoner, how do you do it??

Det roer seg heldigvis veldig snart, for listen begynner å krympe altså. Og da skal jeg bare nyyyte å legge masse hyggelige planer for hvordan vi skal ha det her hjemme. Planlegging er seriøst min nye hobby, pinterest er livet!

Ha en herlig kveld!