TRIKSET FOR Å REDDE HÅRET OG HUMØRET

Når det er grått ute og regnet pisker, er en hårspenne en liten håredder. Både for håret og humøret, det er veldig hyggelig at hårspennene har gjort sitt inntog i tilbehørshyllene igjen! Jeg har gått litt amok på glitter i det siste- til en billig penge får du så mye fin hårstash. Jeg gir meg heller ikke på en spenne, men kjører på med flere. More is more, less is a bore.. vel, akkurat det er vel ikke helt sant alltid. Men, når det gjelder fine hårspenner kan jeg si meg enig.
Jeg er mest glad i lus-variantene, altså de hvor pynten er festet på en lang hårlus. I stedet for en spenne du må klikke sammen, som krever litt mer hår for å holde seg på plass.

Jeg håper du har fått en finfin start på uken! Og du, når det regner nå, forsvinner snøen 😉
Et lite high five til regnet fra meg her altså.