TV VEGG MED USYNLIG TV

TV vegg som er usynlig? Helt usynlig er den vel ikke, men så godt som det lar seg gjøre! Siden vi flyttet fra TV’n vår da vi kjøpte hus, startet jakten på en TV som skulle være så diskret som mulig. TV er jo ikke det vakreste å ha fremme- det blir fort ruvende og tar mye oppmerksomhet. Men så er det superhyggelig å krølle seg sammen i en liten tv-krok, så det måtte vi bare ha.

Løsningen fikk jeg av en av mine beste venner, Sindre. Han tipset meg om The Frame fra Samsung, og viste meg den fantastiske reklamen de hadde liggende på youtube. Vi snakker sømløs TV vegg, og ikke minst er den en smart tv! På reklamen ser det jo helt fantastisk ut, og man tror jo at man får det samme resultatet selv hjemme bare man kjøper den TV’n. Det skulle riktignok vise seg å være hakket mer komplisert, da TV’n kommer både med masse ledninger (forståelig nok), og en stor boks a la en sånn dekoder boks. Men jammen fikk vi det ikke til.

Løsningen ble å skjære ut en slags nisje i veggen bak selve TV’n. Der skjuler den store boksen til selve Samsungen seg. Ledningene går derfra ut på andre siden, og inn i benken ved vinduet. Vips var alt skjult, og alle dekoderbokser og ledninger syns ikke.

Ps: listene skal males altså, vi har bare ikke kommet så langt enda 😉