TYKKERE HÅR MED NIOXIN

Annonse

Altså, jeg er ikke hun dama med tykt og flott hår. Jeg kan sette opp alt håret mitt i en topp på hodet med å bruke 1 stk hårlus. Bokstavelig talt, hår har aldri vært mitt beste trekk. Jeg kan se langt etter en fyldig hestehale eller store bølgende lokker. Selv om jeg har blitt flinkere å fjuske det til med årene, er det ikke til å komme unna at dette nordiske tynne håret har kommet for å bli. Eller har det det?

Jeg har hørt om Nioxin tidligere, og ble både spent og glad da jeg ble utfordret til å prøve produktene deres i 30 dager. Hvordan skulle disse produktene kunne funke på mitt tynne hår? Først måtte jeg riste av meg gamle vaner, og tørre meg ut på testing av filosofien bak Nioxin. De ser nemlig på det å vaske håret litt annerledes enn jeg har gjort tidligere, og har en annen tilnærming til hodebunn og hår, som ligner mer på hvordan vi ellers ser på sminke og hud. Vi renser ansiktet vårt hver dag fri for makeup, så hvorfor ikke rense hodebunnen fri for produkter og smuss som legger seg som et lag i hodebunnen når det går lang tid mellom vask?
Jeg har altså gått fra å vaske håret et par ganger i uken, til å vaske det mye oftere. Og etter å ha brukt Nioxin i litt over en måned, har jeg lyst å dele resultatet med dere med et før- og etterbilde. Jeg har bare tørket håret, og ikke gjort noe hokus pokus hverken med glattetang, føner eller styling på begge bildene.

Vet dere hva, det føles både tykkere og sunnere ut etter å ha religiøst brukt disse produktene i dusjen i fire uker nå. Jeg har fått en ny rutine, og blitt ganske så avhengig av det systemet jeg bruker fra Nioxin. I denne perioden på 30 dager har jeg brukt både renseshampo (cleanser 5), balsam (scalp revitaliser 5), kur og serum til hodebunn (scalp treatment 5), samt Nioxin Diaboost HTX. Jeg føler håret både er freshere, føles tykkere ut og at jeg faktisk bruker produkter som jobber for håret mitt!

Som en bonus lukter de så godt både i dusjen, og utover dagen. Det er som å komme fra frisøren hver gang jeg vasker håret, den lukten er så god. I tillegg er de utrolig drøye i bruk. Etter fire uker har jeg enda ikke brukt opp hverken shampo, balsam eller noen av de andre produktene. Og da T kom og fortalte at han følte han så mye tykkere hår for tiden, skjønte jeg jo fort at han hadde brukt Nioxin i dusjen han også!

Siden Nioxin er et salongprodukt er det viktig å få profesjonell hjelp når du skal finne den pakken som passer best til deg og ditt hår. De har forskjellige systemer alt etter hvilken hårtype du har. Men du kan også gå inn på nettsiden til Nioxin og klikke deg frem til hvilken pakke du tror passer best for deg.

Jeg har faktisk bestilt en ny runde med produkter i samme system (nr 5), så de neste ukene er jeg spent på å se hvordan det blir. Du får kjøpt Nioxin på utvalgte frisørsalonger, og om du ønsker å få en kickstart på selve prosessen anbefaler jeg å ta en behandling med Nioxin hos frisøren. Da får du en scalp peeling, og en deilig time for deg selv mens hodebunnen og håret får en real omgang for å bli klare for å få det beste resultatet. Det kribler og kiler litt i hodebunnen underveis, og det er så deilig!

Les mer om produktene til Nioxin her!

Lagre

Lagre