UTELAMPER PÅ PLASS

Kjære dere! Det er jammen ikke alle dager eller uker ting går etter planen. Etter en skikkelig runde med sykdom i familien, er jeg back on track! Det har skjedd en hel del i kulissene her også- bare se på de fine utelampene vi har fått på plass! Deler et lite før-bilde for hvordan det var før.

Små oppgradering som dette er det beste som finnes er det ikke? Å få på plass utelykter på portstolpene, har vært en av mine mange hang-ups, og jeg har nesten ikke kunne vente med å bli kvitt bergene av snø som har dekt til alt som heter uteområder.


Lyspærene vi gikk for er så morsomme synes jeg, med klart glass og knallgule strenger innvendig. I tillegg har de sensor, som skrur seg på og av med dagslyset. Om noen skulle lure, heter selve utelampen Lofoten portstolpe. Et supert tips om du er på jakt etter noen enkle utelamper uten for mye dilldall (jeg tipser, for jeg lette meg ihjel etter fine lamper selv!).