UTEPOTTER VOLUME II


Jeg klarer ikke å gi meg på utepottefronten og fotograferer villig vekk når jeg kommer over fine utepotter og store krukker som dette. Vi pottet om begge oliventrærne våre for et par uker siden, og da det største treet vårt fikk en lekker beige krukke (som jeg må huske å ta et bilde av, for det ble utrolig fint!), ble jeg plutselig veldig oppmerksom på beige utepotter. Ekstra lekkert ble det da de hadde matchet ytterdøren i en varm rosa/beige farge i tillegg. Med litt grønt i pottene har du en inspirerende uteplass med varme toner.


Siden høysesongen har gitt seg på plantesenterene er det nå du faktisk kan gjøre et kupp på pottefronten, og er du heldig finner du det du vil ha på salg. Mitt beste tips altså er å legge turen innom hagesenteret og se gjennom det som er igjen av krukker og potter, slik at du kan være klar til neste år og kapre noen skatter til reduserte priser.