VELKOMMEN TIL VÅR PODCAST


Vi er live! Og det er jammen ganske skummelt.. vi snakker gøy og grufult på en gang! Sammen med min gode venninne Amanda byr jeg på den første episoden fra vår råferske podcast. SÅ, her kommer en aldri så liten introduksjon til noen av de verste datinghistoriene våre, forholdstips, hva jeg har brukt 5 år på for å få ut fra leiligheten vår, hvordan det faktisk går med den hvite sofaen vår, og mye annet.

Shit, jeg håper dere liker den! Du finner oss om du klikker innom den lilla appen som heter podkaster som allerede ligger på telefonen din (jeg benytter anledningen til å mansplaine siden jeg faktisk ikke var klar over at alle har denne appen på iPhonen sin selv!), søk opp Amanda Sahnoun og Tine Monsen, eller hør på den i iTunes (søk på Tine og Amanda der også). 

Vist du vil at vi skal lage flere episoder blir vi veldig glad om du vil trykke på abonnerknappen i appen og henge med videre!