VERDENS MEST PRAKTISKE STOFF

Jeg er den første til å innrømme at jeg 9 av 10 ganger velger det estetiske over det praktiske. Ref hvit sofa/lyse fliser/tepper etc. Men så har jeg mine øyeblikk, hvor jeg klarer å slå sammen de to. Den lange sofabenken i det ene vinduet vårt har fått benkepute, og jeg har gått for det mest praktiske du overhodet kan tenke deg når det kommer til stoff. Nemlig Sunbrella! (Selve benken mangler fortsatt maling, og alt står på hodet rundt i rommet. Så jeg lover å vise noen bedre bilder av den når vi kommer litt lenger i prosessen)


Er ikke dette det mest fantastiske du har sett? Når du søler legger det våte seg oppå selve stoffet, uten å trekke inn. Så tørker du det bare opp med en klut eller papir, uten at du har fått en eneste flekk. Jeg ville så gjerne ha en hyggelig benk med en god pute på, som ekstra sofa hvor man kan slenge bena opp og nyte en kaffe mens man titter ut. Dette skal også være et sted hvor barna kan gå bananas. Her kan de ligge og tegne, spise is og få drikke en kopp kakao, uten at jeg behøver å være hysterisk på søl.

T lurte på hvorfor ikke alle møblene vi har er i dette stoffet- haha, sånn kan det gå. Jeg er ikke uenig.. 😉

Sjekk ut Sunbrella til ditt neste interiørprosjekt om du ikke er hektet allerede. Det er supert både for utemøbler og innemøbler, siden det tåler så utrolig godt all slags vær, vind og forhold.