VINN SHOPPINGKVELD FOR DEG OG EN VENNINNE!

                                                                              annonse / Lindex

Dette har jeg gledet meg skikkelig til! I anledning det fantastiske samarbeidet mellom Lindex og Sienna Miller (hvem er kulere enn Sienna Miller!) kan en av dere vinne en shoppingkveld for deg selv og en venninne! Dette er en kolleksjon jeg blir helt våryr av. Løse lette topper og bluser som går perfekt til slengbuksene, denimskjørtet og det fine må-ha-semskede-knappe-skjørtet! Sammen med tunikaer med det akkurat rette mønsteret og sommerkjoler man får lyst å bruke med en gang. Kolleksjonen kommer ikke i butikk helt ennå, men 30 mars kl 18 får du sjansen til å forhåndshoppe dine favoritter på Lindex Karl Johan og du får 20% på alt du handler(ordinære varer)! Jeg kommer til å være der for å tipse om mine beste stylingtips og ikke minst vise frem mine favoritter fra kolleksjonen. 3 heldige vinnere er også med i trekningen om et gavekort på 1000kr.

 

 

Jeg har stylet noen av mine favoritter over, og det jeg er så heldig å få gi bort til en av dere som bor i Oslo er en personal shopper time med meg for deg + en venninne! Lindex henter deg og en venninne i stil til eventet, dere får et gavekort på 1500kr hver og jeg står klar for å gi dere vårens shoppingtips. Jeg vet at dette blir en bra kveld! Har du lyst å vinne legger du igjen en kommentar under og melder deg på shoppingeventet her! (vinneren annonseres 28 mars.)

Sjekk ut hele kolleksjonen her!
Ps: om du ikke bor i Oslo vil det også være shoppingkveld hvor du får forhåndsshoppe dine favoritter og være med i trekningen om et gavekort på 1000kr i Bergen, Trondheim, Stavanger og Kristiansand samme kveld.

 

Edit: Konkurransen er avsluttet og vinneren ble Mari. Du kan fortsatt melde deg på eventet her, da er du med i trekningen om et gavekort på 1000 kr til tre heldige vinnere.