VINTERFERIE I WHISTLER BC.

Hei fra Whistler Mountain! Vi har stukket av, helt til Canada. For å nyte vinterferien, på det som må være verdens beste sted å stå på ski. Det er to år siden sist, og herlighet så nydelig det er her. Vi er en liten gjeng på tur, og jeg måtte le da det ble påpekt at i denne ferien, starter frokosten halv syv om morgenen. Hah, jetlag kan faktisk være en fordel. I hvert fall når det er om å gjøre være tidlig i bakken 😉


Her bor vi- i Whistler Village, på Carlton Lodge. En veldig hyggelig landsby, hvor alt dreier seg om ski. Eller å spise. Eller shoppe, ski ting. De har en fantastisk ski skole for barna her. Instruktørene er så flinke, og hele opplegget er så utrolig godt organisert. I dag skal alle et level opp, og det er så gøy å se utviklingen.

Bonusen er jo faktisk at vi voksne, får tid til å stå på egenhånd. Så i går koste vi livet av oss, riktignok etter at jeg for første gang prøvde sånne poser med hånd-varmere i hanskene og støvlene! Jeg har virkelig gått glipp av noe, i hvor mange år kunne jeg ha vært varm hele dagen?? Om du ikke har testet det enda du heller, er det ingenting å tenke på en gang. Det virker som bare det.
Vi ligger 9 timer bak dere, så her er klokken akkurat syv om morgenen. Vi har allerede fått på skiklær, og skal straks avgårde. Det hører med til historien at vi slukner klokken åtte om kveden, haha. Jeg håper dere har noen supre dager!