VINTERJAKKE TIL DEG SOM ER FRYSEPINNE

Frostpinne som jeg er, startet jeg å tråle nettet etter vinterjakker allerede før høsten banket så forsiktig på. I tillegg har jeg mast om en grønn parkas siden vinterferien i fjor. Også fikk jeg denne til BURSDAGEN min! Tror du jeg ble glad eller? Så glad kan man altså bli, av varme luftbobler som slynger seg tett om deg og holder den kalde morgenluften ute. Den gjør rett og slett livet som frysepinne litt enklere og mer behagelig <3

   I tillegg er den norsk! Jeg har opp gjennom årene blitt veldig glad i vinterjakkene til Fleischer couture, og denne er intet unntak. Hipp hurra for bursdagsønsker som går i oppfyllelse (ps: det i seg selv er grunn nok til å alltid gi din kjære en aldri så liten ønskeliste før store høytider, det kan være at det lønner seg)  😉