WHAT HAVE WE DONE?


Hei! Har du hatt en fin dag? Vet du hva, jeg sitter her med min aller første podcast på øret. Sammen med min partner in crime- Amanda, har jeg hoppet i det med begge bena, podcast here we come! Jeg tipper den kommer ut allerede i morgen, og jeg merker at nervene er LITT frynsete akkurat nå, hva kommer dere til å syns!

Uansett, nå skal vi til å spise middag og etter det står det pugging på planen min. Jeg skal nemlig ta båtførerprøven! Jeg må le, det flyr virkelig fra det ene til det andre om dagen. Jeg lover å dele mer av alt som skjer for tiden de neste dagene, det er jo så mye gøy. I min søken etter litt mer behagelige sko, har jeg falt for plattformtrenden. Den beste måten å gå med sneakers på om du vil ha litt høyde i tillegg!
/ Bukse zara / skjorte asos / sko eurosko / smykke Hasla /