YAY

YAY for helgen som har vært, eller mandag om du vil. Vanligvis er det full rulle her i helgene, listen over ting som skal ordnes har til tider virket uoverkommelig. Så helgene våre har naturlig nok, gått med til en haug med ærender på lørdager det siste halvåret. Egentlig mest for å få ting i hus til søndagen, som vi så kan bruke på montering/organisering og fiksing. Men i helgen tok vi en pust i bakken og roet litt ned. Koste oss med lang bursdagsfrokost i går, og noen timer foran peisen. Det må være verdens beste følelse å ikke skulle rekke noe!

Jeg hadde grudd meg til å begynne på det siste soverommet oppe, som har stått brakk med kaos fra flyttingen siden vi kom i hus. Men med peiskos og avslapping, kom også overskuddet snikende. Det er så fint å gjøre ting uten å stresse, da blir det så mye mer lystbetont også. Så avslappning kommer man langt med 😉

Jeg ville bare ønske dere en fin start på uken. Er dere like lei denne snøen som jeg er? Blir jeg hvitere nå, går jeg i ett med sofaen! Jeg klarer ikke å se på noe annet enn vårklær og utemøbler heller, noe som ikke akkurat hjelper på værsyken. Jeg startet dagen med å spa ut gangvei til postkassen, for at vi i det hele tatt skulle få post i dag… good times.

Fin mandag til deg!