YOGAHJUL HVORDAN BRUKE DET

Et yogahjul er min siste yoga prop! Selv om jeg har hatt det en god stund, har jeg først nå kommet i gang med å bruke det i yogapraksisen min. Om du ikke har hørt om det før, så er et yogahjul rett og slett et hjelpemiddel du kan bruke til bl.a uttøying eller til styrkeøvelser. Det kan hjelpe deg til å komme dypere inn i øvelsene. Det legger seg akkurat inn buen til ryggen, og jeg får i hvert fall en ekstra push til å tøye mer enn jeg pleier. Det er så bra! Du kan bruke det for å støtte deg på når du øver inn f.eks hodestående og andre litt skumle øvelser. Og for å «åpne» skuldre og bryst i bakoverbøyer, og ikke minst hofteleddsbøyere om du er like stiv som meg.

yogahjul


Jeg tøyer iherdig ut i håp om at spagaten sitter i løpet av året! Ønsk meg lykke til sier jeg bare. Hjulet mitt er fra The Asanas Yoga, de har så utrolig fresht yogautstyr!

Om du lurer på hvordan du kan bruke yogahjulet finner du mange små snutter om du søker på yoga wheel på YouTube. Bl.a en kjempefin video guide HER. Som viser uttøyingsøvelser, og tips til styrkeøvelser du kan gjøre med det. Det er alltid gøy med litt variasjon.